Festivaluri

Festivalul „Hyperion iese la Godot”

Facultatea de Arte din cadrul Universității Hyperion, în parteneriat cu Godot Cafe-Teatru, vă prezintă Festivalul Școlilor de Teatru Hyperion iese la Godot. Aflat deja la a treia ediție, proiectul îmbină educația și cultura devenind un festival de teatru pentru un public variat dar și un eveniment dedicat dezvoltării personale prin mijloace de educație alternativă specifice domeniului teatral.

Festivalul Școlilor de Teatru este o ocazie importantă de afirmare la început de carieră artistică, de cunoaștere a colegilor de generație și de explorare a unor metode și tehnici de lucru pe care tinerii actori au șansa să le împărtășească. În acelaști timp îi încurajăm și pe elevii din liceele vocaționale cu profil actorie să participe în festival și să își dezvolte prin joc imaginația și creativitatea.

Ediția I ...

Ediția II ...

Ediția III ...

Festivalul "Hyperion StudFest"

Beneficiind de specialiști renumiți în domeniul filmului, directori de imagine, regizori, scenografi, dintre care amintim pe Vlad Leu, Mihnea Tăutu, Cătălin Apostol, Marian Stanciu s.a, studenții Facultății de Arte realizează individual un film pe an, exersând toate etapele meseriei.

Aceste producții participă anual la selecția Festivalului Internaţional de Film Studenţesc HYPERION STUD FEST, festival patronat de facultate și coordonat de studenți și profesori deopotrivă, ceea ce menține spiritual emulativ atât de necesar în viața academică.

Află mai mult...